Werkwijze

Bij onze bemiddeling voor Freelance IT-ers werken we altijd vanuit onze vijf kernwaarden; Flexibel, Professioneel, Snel, Betrouwbaar en Persoonlijk. Onze werkwijze van aanvraag tot project vind je hieronder.

Klant: "Freelancer nodig!"

Eén van onze klanten laat weten dat zij een freelancer nodig hebben met een bepaalde expertise. Omdat zij zelf deze expertise niet in huis hebben en omdat zij niet de mogelijkheden hebben om zelf een goede freelancer te vinden, schakelen zij Qwery in.

Dagelijks nieuwe vacatures

Direct als wij een aanvraag binnenkrijgen gaan wij op zoek naar een geschikte IT Freelancer die de rol in kan vullen. Wij zoeken in onze eigen database met IT specialisten en plaatsen een vacature op onze website zodat freelancers kunnen solliciteren. Wij krijgen voortdurend interessante aanvragen binnen die het gehele IT spectrum afdekken.

Als je op de hoogte wil blijven van alle actuele opdrachten en projecten, schrijf je dan in voor de Job Alert. Je kunt hier aangeven welke soort vacatures (functiegroepen) je altijd per mail wil ontvangen. Zodra een aanvraag binnenkomt die aan jouw profiel voldoet, word je hier via een email over geïnformeerd.

De juiste kandidaat uit sollicitaties en onze database

Je hebt gesolliciteerd of we hebben je gevonden in onze database en je bent een geschikte kandidaat voor de opdracht. In dat geval neemt één van onze Resource Consultants contact met je op om de details te bespreken (o.a. tarief, beschikbaarheid & CV).

Match? Qwery begeleidt je bij het intakegesprek

Wanneer de details zijn afgestemd, biedt de Resource Consultant je aan bij de klant. Zodra wij hier een reactie op krijgen laten we het zo snel mogelijk aan je weten. Wij hebben helaas geen controle over de snelheid van reageren van onze klanten, dus dit kan soms een paar dagen duren.

Wanneer de klant ook geïnteresseerd is zal er in de meeste gevallen een intakegesprek plaatsvinden met de opdrachtgever. Onze Resource Consultants bereiden je hier zo goed mogelijk op voor en begeleiden je in dit proces.

Aan de slag!

Als er een klik is tussen opdrachtgever en jou als IT professional, dan kan er gestart worden! Qwery regelt in de meeste gevallen het benodigde papierwerk.