Qwery is dé partner voor IT Specialisten

Qwery bemiddelt al sinds 2003 Freelancers voor IT projecten en opdrachten. Wij doen dit op een gedegen en open manier ( Lees meer over de werkwijze van Qwery ). Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en nodigen je graag uit om kennis te komen maken bij ons op kantoor.

Blijf op de hoogte van passende vacatures

Wij hebben voortdurend interessante aanvragen die het gehele IT spectrum afdekken. Als je op de hoogte wil blijven van alle actuele opdrachten en projecten, volg dan @QweryNews op Twitter en meld je aan voor de Job Alert. Met een Job Alert kun je zelf aangeven welke soort vacatures je altijd per mail wil ontvangen. Dagelijks informeren we je per e-mail over alle interessante en relevante aanvragen, op basis van jouw voorkeuren.

Meld je aan en match!

Zie je momenteel niet de perfecte opdracht staan, maar wil je wel graag dat je profiel in overweging wordt genomen indien we wel een interessante opdracht voor je ontvangen? Schrijf je vrijblijvend in en meld je aan. We nemen contact met je op voor een kennismaking en matchen jouw profiel met de opdrachten van onze klanten.

Meer weten? Mail of bel ons: 030-2650202